Specialisten in Strafrecht, Contracten en Familierecht

Profiel mr F. Tosun

Mr F. (Feride) Tosun (1988) is in 2012 afgestudeerd in Nederlands recht, met als specialisatie strafrecht. Mr Tosun heeft haar masterscriptie geschreven over de “omkering” van de bewijslast bij het opleggen van de ontnemingsmaatregel. In grotere en ingewikkelde ontnemingszaken maakt zij doelmatig van het team van specialisten.

De interesse in het strafrecht en de advocatuur was bij mr Tosun al op jonge leeftijd gewekt. Zo heeft mr Tosun tijdens haar studie gewerkt bij een strafrechtkantoor in Amsterdam. Tevens is zij werkzaam geweest als student-docent materieel strafrecht aan de Vrije Universiteit. Na haar studie is mr Tosun werkzaam geweest als klachtencoördinator bij Politie Amsterdam-Amstelland en als juridisch medewerker bij Alpha Advocaten.

Voor mr Tosun is het in elke strafzaak een uitdaging om een uitvoerig jurisprudentie onderzoek te verrichten en de juridische vraagstukken uiteen te zetten. Mr Tosun is een ambitieus en gedreven advocaat die de belangen van haar cliënten niet uit het oog verliest.

 

Feride Tosun is ook werkzaam op het gebied van jeugdrecht waarbij zij zich op meerdere successen met betrekking tot het voorkomen van uithuisplaatsingen en onder toezicht stellingen kan beroepen.

Mr F. Tosun is sinds 1 februari 2013 werkzaam als advocaat bij Alpha Advocaten.