Specialisten in Strafrecht, Contracten en Familierecht

Profiel mr M. Bosma

Mr. M. (Milou) Bosma is sinds 2014 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam met Privaatrecht als afstudeerrichting. Hierbij heeft zij zich met name verdiept in aansprakelijkheid en verzekeringen. Zowel tijdens als na haar studie deed zij werkervaring op bij diverse advocatenkantoren in binnen- en buitenland. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest binnen de advocatuur, heeft zij een uitstap gemaakt naar het Openbaar Ministerie waar zij de nodig proceservaring opdeed. Toch is de advocatuur haar grootste passie en keerde zij terug om te gaan werken bij Alpha Advocaten. Sinds augustus 2017 is mr. Bosma als jurist aan Alpha Advocaten verbonden. In januari 2018 is zij beëdigd als advocaat.
 
Mr. Bosma is nuchter, oplossingsgericht en standvastig. Opkomen voor de belangen van anderen is wat zij het liefste doet. Daarnaast vindt mr. Bosma het belangrijk oog te houden voor het menselijke aspect van een zaak. Een van haar sterkste punten is het persoonlijk contact met cliënten, waarbij open gesprekken, transparantie en wederzijds vertrouwen de boventoon voeren.
 
Mr. Bosma voert een algemene civiele (proces) praktijk. U kunt bij haar terecht voor onder andere zaken op het gebied van aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht, huurrecht en contractenrecht, maar ook voor bestuursrechtelijke zaken.  
 
Bij Alpha Advocaten wordt in civiele zaken altijd naar de beste en meest kostenbesparende procedure voor de cliënt gezocht. Waar mogelijk worden onnodige en lange procedures vermeden en buitengerechtelijk afgedaan. Wij kenmerken ons bij Alpha Advocaten dan ook als echte ‘problemsolvers’.