Specialisten in Strafrecht, Contracten en Familierecht

Profiel mr S.G.B.M. Schönhage

Mr S.G.B.M. Schönhage is uw steun en toeverlaat op het gebied van Jeugd- en Familierecht. Op hoog niveau wordt u door haar bijgestaan in echtscheidings-, omgang en alimentatie- procedures. Ook kunt u bij mr Schönhage terecht voor een gezamenlijk verzoek tot echtscheiding. Uw echtscheiding is hoe dan ook in goede handen bij deze ervaren advocaat. Verder is mr Schönhage de onbetwiste koningin van de alimentatieberekening. Ons advies als u niet wilt verliezen, maak dan direct een afspraak met deze top-advocaat in het familierecht.

Gevoelsmatig wint misschien niemand in het geval van een echtscheiding of een omgangs- of alimentatiezaak. Goed en deskundig advies is bij deze veelal emotionele zaken daarom van groot belang. Mr Schönhage geeft u in deze zaken het benodigde vertrouwen en begeleidt u door deze procedures. Mr Schönhage weet wanneer een echtscheiding- boedelscheiding- of alimentatieprocedure een breekijzer nodig heeft.

mr Suzanne Schönhage is in 2001 beëdigd als advocaat en is ook beschikbaar voor familierechtzaken zoals echtscheiding, alimentatie en omgang op Texel, in Den Helder, Alkmaar, Amsterdam en Haarlem.

mr S.G.B.M. Schonhage is bij Alpha Advocaten aangesloten als zelfstandig advocaat. Zij heeft binnen Alpha Advocaten haar eigen eenmanszaaak en voert voor eigen rekening en risico praktijk KvK-nr 32145260.