Specialisten in Strafrecht, Contracten en Familierecht

Profiel mr V.C. van der Velde

Mr V.C. van der Velde kan bogen op een lange praktijkervaring in de advocatuur (sinds 1999). Nadat hij een aantal jaren de post van Wethouder Financiën in de gemeente Almere had bekleed, heeft Van der Velde in 2006 samen met mr G.I. Roos het advocatentkantoor Alpha Advocaten opgericht. 

Van der Velde is in de regio Groot Amsterdam werkzaam als advocaat binnen het Contracten (huurrecht, arbeidsrecht en vastgoed), Horeca- en Entertainmentrecht. Als huisadvocaat van diverse MKB-ondernemers en zelfstandigen zorgt hij als problem solver voor de juiste strategie en het gewenste resultaat. Schikken waar het kan, schaken waar het moet is als Deal Closer zijn adagium. Waar u het alleen niet redt is Van der Velde uw raadsman. 

Vincent van der Velde houdt zich binnen het strafrecht als gespecialiseerd advocaat bezig met de ingewikkelde (en veelal financiële) zaken zoals fraude- en witwaszaken en ontnemingen (Pluk Ze), alsmede het voeren van cassaties in strafzaken bij de Hoge Raad der Nederlanden, internationaal en grensoverschrijdend strafrecht (uitlevering en overlevering), en het verlenen van rechtsbijstand in het buitenland (in samenwerking met de lokale advocaat), het internationale (straf)recht behoort tot zijn sectie en specialiteit. Samen met U komt hij tot de juiste strategie. Van der Velde is de stille kracht achter het meest sucesvolle (straf)pleiters-duo ooit. Zit u vast bel Roos en Van der Velde, bel Alpha Advocaten. Vincent van der Velde is ook actief in Amsterdam, Den Helder en op Texel.