Specialisten in Strafrecht, Contracten en Familierecht


ACLA ACTUEEL

Alpha Advocaten biedt tweemaandelijkse jurisprudentie spitsuur-cursussen aan onder de naam ACLA Actueel. Binnen twee uur worden de meest recente en spraakmakende uitspraken binnen materieel en formeel strafrecht op hoog niveau besproken. Volgens de puntenwaardering wordt door deelname twee punten PO-Advocatuur toegekend. De kosten bedragen €60,00 inclusief vers warm eten en koffie. Goede sfeer en professioneel netwerk verzekerd! ACLA Actueel vindt iedere tweede woensdag van de oneven maand gehouden tussen 17.30 en 20.00 uur. Dus blijf uit de file, geniet van de ACLA!

 

ACLA Actueel Texel (8PO)


Na reeds zes geslaagde edities in vanaf 2017 organiseert Alpha Advocaten ook in 2020 interessante PO-cursussen op het prachtige Texel. 
Op 26 en 27 maart 2020 vindt onze cursus Strafrecht Actualiteiten en Verdieping Strafrecht plaats. Heerlijk uitwaaien en genieten van de eerste lentezon en tegelijkertijd 8 PO-punten meepakken voor een spotprijs. 
De  cursus wordt wederom gehouden bij "De Eerste Etage" aan. het strand van paviljoen Paal17 in De Koog. De gehele cursus,inclusief diner en wijn-arrangement kunnen wij aanbieden tegen een prijs van € 380,00:  8 PO-punten, bevlogen docenten, een overheerlijkediner en lunch en alle benodigde actualiteiten. Accommodatie dient op eigen gelegenheid te  worden verzorgd.
Er zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! 
Aanmelden via info@alpha-advocaten.nl.
Tot Texel!
Transport en logies is voor eigen risico.

 

ACLA Jeugdrecht en strafrecht verdieping (ovb) september 2020 (8PO)

 

Goed nieuws! Wil jij ook nog even nazomeren op Texel en voor een bespottelijk lage prijs alle 8 PO-punten Jeugdciviel en Jeugdstraf halen?
Kom dan naar de Alpha Jeugdrecht cursus Texel in september 2020! 8 PO Acla Jeugd civiel- en Jeugd strafrecht voor slechts €220,00 inclusief Texelse lunch. 
Al jaren organiseert Alpha Advocaten een cursus actualiteiten voor strafrechtadvocaten in Almere. In maart hadden we een prachtige cursus op Texel en nu organiseren we er in september weer één!. . De cursus start op donderdagavond om 18.00 uur. Aansluitend om 20.00uur een spectaculair Texels diner. Op vrijdag vervolgen we van 9.30-16.30 uur en sluiten we af met een borrel. 
Als je besluit te overnachten of een mooi weekend er aan vast te plakken hebben wij tips voor je en na de cursus gaan we sowieso op stap in het centrum van De Koog en/of Den Burg!
 
Aanmelden via info@alpha-advocaten.nl. Vragen via Roos op 06-24895550!
Let op: Er zijn 20 plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij! De gehele cursus kunnen we aanbieden voor €380,00. 8PO en alle benodigde punten weer binnen voor Jeugdrecht Straf. Accommodatie dient op eigen gelegenheid te worden verzorgd. 
Gezellig als je er bij bent,
Tot Texel!

Transport en logies is voor eigen risico. 

 

Uiteraard kunnen aan deze website geen rechten worden ontleend. 

Bel nu rechtstreeks met een van onze strafpleiters

mr G.I. Roos
06-24 89 55 50

Stuur een e-mail
Toon profiel