Specialisten in Strafrecht, Contracten en Familierecht

Strafrecht

Alpha Advocaten biedt u gespecialiseerde advocaten op alle gebieden van het strafrecht. Onze expertise bevindt zich van drugszaken, geweld, doodslag en moordzaken tot (zware) vermogensdelicten en alle overige denkbare strafzaken. Wij hebben aantoonbare ervaring, met de verdediging betreffende fiscale-, vastgoed- en beleggingsfraude, alsmede met betrekking tot de verdenking van deelname en leidinggeven aan een criminele organisatie. Doordat wij ons breed specialiseren binnen het strafrecht kunt u bij ons terecht voor zaken die dienen bij de Politierechter, maar ook bij de Meervoudige Strafkamer of de Kinderrechter. Tevens komen wij voor u op in Hoger Beroep bij het Gerechtshof of in Cassatie bij de Hoge Raad. Verder weten wij de weg als het gaat om gespecialiseerde procedures zoals Uitlevering en Overlevering en TBS. Bovendien worden de talen Nederlands, Turks (mr Feride Tosun beschikbaar), Engels en Frans (mr G.I. Roos) door deze strafrechtadvocaten vloeiend gesproken.

In meer dan 25% van de door ons bepleitte strafzaken volgt een sepot, vrijspraak of ontslag van rechtsvervolging!

Bij Alpha Advocaten is een eerste advies met een strafrechtadvocaat altijd gratis. Indien u hiervoor in aanmerking komt kunnen wij u bijstaan op basis van gefinancierde rechtsbijstand. U betaalt dan enkel een eenmalige eigen bijdrage (van nul tot ongeveer 800 Euro voor de gehele eerste aanleg) waarbij wij de aanvraag voor u indienen. Zit u reeds in voorlopige hechtenis of bent u gedetineerd, dan kunnen wij de gehele procedure gratis aanbieden. In veel gevallen kunnen we kleinere strafzaken, zoals mishandeling, hennepteelt en diefstal ook geheel gratis voor u verzorgen. Vraag naar de voorwaarden.

Bel nu rechtstreeks met één van onze strafpleiters 06-24 89 55 50 (mr G.I. Roos).

CONTRACTEN, ARBEIDSRECHT, HUURRECHT, BESTUURSRECHT en VASTGOED

Binnen het contractenrecht en overig civielrecht bieden wij als Legal Problem Solvers passende rechtsbijstand en juridische advisering op maat. U koopt bij ons tien uur rechtsbijstand (a €200,00/ uur exclusief 21%BTW) in en hiermee gaan wij aan de slag om uw probleem samen met u tot een maximaal resultaat te brengen. Meerdere tevreden MKB-ondernemers vonden hun weg tot dit unieke product van Alpha Advocaten. Bel met mr Vincent van der Velde voor verdere informatie of directe rechtsbijstand (06-53795546) ook buiten kantoortijden.

Wij bieden rechtbijstand binnen het Contractenrecht, Arbeidsrecht, Huurrecht en Vastgoed. Ook waar deze rechtsgebieden het Bestuursrecht raken treden wij namens u op. Tevens hebben wij ruime expertise binnen het Horeca- en Entertainmentrecht en weten wij als geen ander wat er binnen deze branches kan spelen en waar u rekening mee moet houden.

Familierecht

Van Echtscheiding tot Mediation, van Alimentatie tot Omgangsregelingen en alles er tussen in. Familierecht komt voor in de beste families, u wilt het dan toch ook goed geregeld hebben? Waarom dan met minder genoegen nemen? Kies voor rechtshulp op maat, kies voor Alpha Advocaten.

Als u een (echtscheidings-) verzoekschrift van uw ex-partner hebt ontvangen, als u zelf een procedure wenst op te starten of als u geïnformeerd wenst te worden over alle mogelijkheden binnen het familierecht, kunt u een afspraak maken met een familierecht-advocaat van Alpha Advocaten. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar ook dat stukje emotionele bijstand hebben we in huis. Samen voor het beste resultaat.

Ook voor adviezen en rechtsbijstand inzake ondertoezichtstelling (OTS) en uithuisplaatsing (UHP) van minderjarigen.