Onze advocaten

Mr G.I. Roos is als advocaat gespecialiseerd in het strafrecht en met name in het bijstaan van slachtoffers van misdrijven, overtredingen inzake de opiumwet, witwassen en het verlenen van rechtsbijstand in het buitenland (uitlevering en overlevering, maar ook in het buitenland in samenwerking met de lokale advocaat). Samen met u komt hij tot de juiste strategie.

Advocaat G.I. Roos staat zijn cliënten bij in het niet altijd even gelijkwaardige gevecht tussen recht en samenleving waarbij hij nooit de belangen van zijn cliënt uit het oog verliest. Voor mr Roos stopt het recht niet buiten kantoortijden, waardoor hij 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar is.

Lees over Strafrecht

Mr. Vincent van der Velde is werkzaam als advocaat voor ondernemers op het gebied van huurrecht, arbeidsrecht en contractenrecht en veelal werkzaam binnen de retail en horeca. Ook staat hij u bij in geschillen met leveranciers of afnemers.

Bent u toe aan de verkoop van uw bedrijf, dan kan Vincent van der Velde u in het proces op juridisch gebied begeleiden. Mr. Vincent van der Velde is bovendien gespecialiseerd in financiële strafzaken zoals economische, fraude- en witwaszaken, waarmee ondernemers worden geconfronteerd. Als huisadvocaat van diverse ondernemers ondersteunt hij door samen met u voor de juiste strategie en het gewenste resultaat te gaan.

Lees over Contractrecht

Mr Suzanne Schönhage is uw steun en toeverlaat op het gebied van Jeugd- en Familierecht. Op hoog niveau wordt u door haar bijgestaan in echtscheidings-, omgang en alimentatie-procedures. Indien u wenst kunt u bij mr Schönhage terecht voor een gezamenlijk verzoek tot echtscheiding. Uw echtscheiding is hoe dan ook in goede handen bij deze ervaren advocaat. Verder is mr Schönhage zeer ervaren in de alimentatieberekening. Mr Suzanne Schönhage is in 2001 beëdigd als advocaat en kan bogen op een ruime praktijkervaring, zij is tevens ingeschreven als bijzonder curator in jeugdzaken. Zij is zowel werkzaam in Almere als op Texel.

Mr S.G.B.M. Schonhage is bij Alpha Advocaten aangesloten als zelfstandig advocaat. Zij heeft binnen Alpha Advocaten haar eigen eenmanszaaak en voert voor eigen rekening en risico praktijk onder KvK-nr 32145260.

Lees over Familierecht

Mr. M.N. (Maud) de Bruijn heeft aan de Universiteit van Amsterdam zowel de masteropleiding Strafrecht als de masteropleiding Privaatrecht met succes afgerond. Ook heeft zij aan diezelfde universiteit met succes de opleiding Nederlandse taal en cultuur afgerond. In haar masterscriptie Strafrecht heeft mr. De Bruijn onderzocht in hoeverre het wenselijk is om – in het kader van het adolescentenstrafrecht – jeugd-tbs om te kunnen zetten in volwassenen-tbs.

Opkomen voor anderen is wat Maud de Bruijn van nature doet. De stap naar de advocatuur was dan ook logisch. De Bruijn maakt sinds september 2015 onderdeel uit van het team van Alpha Advocaten en is inmiddels een zeer ervaren strafrechtadvocaat. De praktijk van Maud de Bruijn richt zich op alle gebieden van het strafrecht.

Lees over Strafrecht

Mr. M. (Milou) Bosma is in 2014 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam met Privaatrecht als afstudeerrichting. Zowel tijdens als na haar studie deed zij werkervaring op bij diverse advocatenkantoren in binnen- en buitenland. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest binnen de advocatuur, heeft zij een uitstap gemaakt naar het Openbaar Ministerie waar zij de nodig proceservaring opdeed. Toch is de advocatuur haar grootste passie en keerde zij in 2018 terug om te gaan werken bij Alpha Advocaten.

Milou Bosma is nuchter, oplossingsgericht en standvastig. Opkomen voor de belangen van anderen is wat zij het liefste doet. Daarnaast vindt mr. Bosma het belangrijk oog te houden voor het menselijke aspect van een zaak. Een van haar sterkste punten is het persoonlijk contact met cliënten, waarbij open gesprekken, transparantie en wederzijds vertrouwen de boventoon voeren.

Mr. Bosma voert een algemene civiele (proces) praktijk. U kunt bij haar terecht voor zaken op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht en algemeen contractenrecht, maar ook voor bestuursrechtelijke zaken.

Lees over Arbeidsrecht en Huurrecht

Mr. Vladimir Lisi haalt in iedere strafzaak in uw belang de onderste steen boven. Vrijspraak is het resultaat wat hem voor ogen staat en niets minder. Sinds 2018 is Vladimir als advocaat werkzaam bij Alpha Advocaten en heeft al vele successen geboekt. Als angry young man staat hij u ter zijde om samen met u te strijden tegen politie en justitie. Zit u of een familielid vast of bent u gedagvaard voor de rechtbank, aarzel niet en neem contact op met mr. Vladimir Lisi.

Lees over Strafrecht

mw mr. Marlies van den Bogaard

+316-38301068

Mr. E.A.H. (Marlies) van den Bogaard is in maart 2015 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit teNijmegen. Zij specialiseerde zich in het strafrecht en het privaatrecht. Ook heeft zij een Summer LawSchool gedaan aan de Hacettepe University in Ankara (Turkije). Zowel tijdens als na haar studie deed mr. Van den Bogaard werkervaring op bij een klein en internationaal advocatenkantoor. Ook was zij actief als vrijwilligster bij Rechtswinkel Arnhem, waar zij cliënten adviseerde in de meest uiteenlopende kwesties.

Na haar studie Nederlands Recht begon mr. Van den Bogaard bij een internationale rechtsbijstand verlener. Als jurist algemeen verbintenissenrecht adviseerde, correspondeerde enprocedeerde zij voor zowel particulieren als bedrijven. Na tweeëneenhalf jaar maakte zij begin 2019 de overstap naar Alpha Advocaten.

Marlies Van den Bogaard voert een algemene civiele praktijk met de nadruk op arbeidsrecht, huurrecht en contractenrecht.

Lees over Arbeidsrecht en Huurrecht

Wij zijn specialisten

Bekijk hoe wij je kunnen helpen