Onze advocaten

Mr. Vincent van der Velde is gespecialiseerd advocaat op het gebied van Vastgoed-verhuur, Huurrecht, Bestuursrecht en Contracten (ook Algemene Voorwaarden). Ondernemers adviseert hij op het gebied contractenrecht en begeleidt hij u binnen het MKB.  Voor u onderhandelen en vastgelopen problemen oplossen is, na meer dan twintig jaar ervaring, zijn specialisme. Als huisadvocaat (Legal Counsel) van diverse ondernemers en vastgoed-eigenaren ondersteunt hij hen door samen voor de juiste strategie en het gewenste resultaat te gaan.

Lees over Vastgoed, Huurrecht en Contractrecht voor Ondernemers

Mr Suzanne Schönhage is uw steun en toeverlaat op het gebied van Jeugd- en Familierecht. Op hoog niveau wordt u door haar bijgestaan in echtscheidings-, omgang en alimentatie-procedures. Indien u wenst kunt u bij mr Schönhage terecht voor een gezamenlijk verzoek tot echtscheiding. Uw echtscheiding is hoe dan ook in goede handen bij deze ervaren advocaat. Verder is mr Schönhage zeer ervaren in de alimentatieberekening. Mr Suzanne Schönhage is in 2001 beëdigd als advocaat en kan bogen op een ruime praktijkervaring, zij is tevens ingeschreven als bijzonder curator in jeugdzaken. Zij is zowel werkzaam in Almere als op Texel.

Mr S.G.B.M. Schonhage is bij Alpha Advocaten aangesloten als zelfstandig advocaat. Zij heeft binnen Alpha Advocaten haar eigen eenmanszaaak en voert voor eigen rekening en risico praktijk onder KvK-nr 32145260.

Lees over Familierecht

Mr G.I. Roos is als advocaat partner de directeur van Alpha Advocaten, een kantoor voor en door ondernemers. Arbeidsrecht, huurrecht, familierecht en bestuursrecht zijn de specialismen van Alpha Advocaten. Maar ook indien u als ondernemer in aanraking komt met justitie omdat u uw rijbewijs kwijt bent of geconfronteerd wordt met de FIOD of verdacht van fraudezaken of witwassen bent u aan het juiste adres.

Met meer dan twintig jaar ervaring in het recht is advocaat G.I. Roos zelf gespecialiseerd in het strafrecht en met name in het bijstaan van slachtoffers van misdrijven, overtredingen inzake witwassen en het verlenen van rechtsbijstand in het buitenland. Samen met u komt hij als raadsman tot de juiste strategie.

Voor advocaat mr G.I. Roos stopt het recht niet buiten kantoortijden, waardoor hij 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar is.

contracten

Mr. C.T.J. (Roos) Brandsen is sinds 1 maart 2021 onderdeel van het civielrechtelijke team van Alpha Advocaten.

Mr. Brandsen heeft tot 2015 gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heeft daar twee opleidingen afgerond: de master Strafrecht en de master Privaatrecht. Gedurende en na haar studie heeft zij binnen beide rechtsgebieden internationaal werkervaring opgedaan bij zowel advocatenkantoren als het Openbaar Ministerie.

Uiteindelijk heeft mr. Brandsen geconcludeerd dat haar hart daar ligt waar zij mensen kan helpen en dat is de advocatuur gebleken. De afgelopen vijf jaren heeft zij zich dan ook ingezet voor particulieren en ondernemingen, waarbij zij zich met name heeft gericht op aansprakelijkheidskwesties. Daarnaast heeft zij ruime ervaring opgedaan binnen het verzekeringsrecht, het vastgoed- en bouw-aansprakelijkheidrecht en het algemeen verbintenissenrecht. Zoekt u voor uzelf of uw onderneming een advocaat binnen (één van) deze rechtsgebieden of vraagt u zich af of uw kwestie hieronder valt? Dan helpt mr. Brandsen u graag op weg.

 

Lees alles over Aansprakelijkheid, Bouwrecht en Huurrecht

Asiye Güngörmez heeft aan de Rijksuniversiteit Groningen haar opleiding Rechtsgeleerdheid met succes afgerond. Voordat zij als advocaat bij Alpha Advocaten in dienst trad heeft Asiye ruime werkervaring opgedaan zowel binnen als buiten de advocatuur. Güngörmez heeft enige tijd gewerkt bij een advocatenkantoor en bij een landelijke bestuurlijke vereniging.

Asiye Güngörmez bekijkt als advocaat de zaak niet alleen vanuit het perspectief van cliënt maar neemt ook het perspectief van de wederpartij in acht. Zij analyseert het dossier en heeft niet alleen oog voor de zaak, maar gaat ook nauwkeurig en gestructureerd aan het werk. Door haar nauwgezette werkwijze weet zij het standpunt van de cliënt aan de tegenpartij en de rechtbank zeer goed over te brengen. De praktijk van Asiye Güngörmez richt zich op het civiel recht, bestuursrecht en strafrecht.

Bestuursrecht en Aansprakelijkheid

Wij zijn specialisten

Bekijk hoe wij je kunnen helpen