Onze advocaten

Mr G.I. Roos is als advocaat partner de directeur van Alpha Advocaten, een kantoor voor en door ondernemers. Arbeidsrecht, huurrecht, familierecht en bestuursrecht zijn de specialismen van Alpha Advocaten. Maar ook indien u als ondernemer in aanraking komt met justitie omdat u uw rijbewijs kwijt bent of geconfronteerd wordt met de FIOD of verdacht van fraudezaken of witwassen bent u aan het juiste adres.

Met meer dan twintig jaar ervaring in het recht is advocaat G.I. Roos zelf gespecialiseerd in het strafrecht en met name in het bijstaan van slachtoffers van misdrijven, overtredingen inzake witwassen en het verlenen van rechtsbijstand in het buitenland. Samen met u komt hij als raadsman tot de juiste strategie.

Voor advocaat mr G.I. Roos stopt het recht niet buiten kantoortijden, waardoor hij 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar is.

contracten

Mr. Vincent van der Velde is werkzaam als gespecialiseerd advocaat voor ondernemers op het gebied van Huurrecht, Arbeidsrecht en Contractenrecht (Algemene Voorwaarden).  Voor u onderhandelen en vastgelopen problemen oplossen is zijn specialisme. Bent u toe aan de verkoop van uw bedrijf, dan kan Vincent van der Velde u in het proces op juridisch gebied begeleiden. Als huisadvocaat (Legal Counsel) van diverse ondernemers ondersteunt hij hen door samen met hen voor de juiste strategie en het gewenste resultaat te gaan.

Mr. Vincent van der Velde is bovendien gespecialiseerd in financiële en economische strafzaken waarmee ondernemers worden geconfronteerd.

Lees over Vastgoed, Huurrecht en Contractrecht voor Ondernemers

Mr Suzanne Schönhage is uw steun en toeverlaat op het gebied van Jeugd- en Familierecht. Op hoog niveau wordt u door haar bijgestaan in echtscheidings-, omgang en alimentatie-procedures. Indien u wenst kunt u bij mr Schönhage terecht voor een gezamenlijk verzoek tot echtscheiding. Uw echtscheiding is hoe dan ook in goede handen bij deze ervaren advocaat. Verder is mr Schönhage zeer ervaren in de alimentatieberekening. Mr Suzanne Schönhage is in 2001 beëdigd als advocaat en kan bogen op een ruime praktijkervaring, zij is tevens ingeschreven als bijzonder curator in jeugdzaken. Zij is zowel werkzaam in Almere als op Texel.

Mr S.G.B.M. Schonhage is bij Alpha Advocaten aangesloten als zelfstandig advocaat. Zij heeft binnen Alpha Advocaten haar eigen eenmanszaaak en voert voor eigen rekening en risico praktijk onder KvK-nr 32145260.

Lees over Familierecht

Mr. M.N. (Maud) de Bruijn heeft aan de Universiteit van Amsterdam zowel de masteropleiding Strafrecht als de masteropleiding Privaatrecht met succes afgerond. Ook heeft zij aan diezelfde universiteit met succes de opleiding Nederlandse taal en cultuur afgerond. In haar masterscriptie Strafrecht heeft mr. De Bruijn onderzocht in hoeverre het wenselijk is om – in het kader van het adolescentenstrafrecht – jeugd-tbs om te kunnen zetten in volwassenen-tbs.

Opkomen voor anderen is wat Maud de Bruijn van nature doet. De stap naar de advocatuur was dan ook logisch. De Bruijn maakt sinds september 2015 onderdeel uit van het team van Alpha Advocaten en is inmiddels een zeer ervaren strafrechtadvocaat. De praktijk van Maud de Bruijn richt zich op alle gebieden van het strafrecht, met een nadruk op verkeerszaken en overtredingen aangaan de Opiumwet.

Lees alles over Strafrecht

Mr. M. (Milou) Bosma is in 2014 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam met Privaatrecht als afstudeerrichting. Zowel tijdens als na haar studie deed zij werkervaring op bij diverse advocatenkantoren in binnen- en buitenland. De advocatuur is haar grootste passie en sinds 2018 is zij als advocaat werkzaam bij Alpha Advocaten binnen de sectie civielrecht en arbeidsrecht.

Milou Bosma is nuchter, oplossingsgericht en heeft een standvastig oog voor de belangen van de ondernemer als werkgever. Een van haar sterkste punten is het persoonlijk contact met cliënten, waarbij open gesprekken, transparantie en wederzijds vertrouwen de boventoon voeren. Het resultaat is uiteindelijk wat telt en zij rust dan ook niet voor zij u heeft kunnen bijstaan om samen tot het maximale resultaat te komen.

Indien er voor werkgever en werknemer een vaststellingsovereenkomst moet worden opgesteld of er een VSO-check moet plaatsvinden, bent u bij mr Milou Bosma aan het juiste adres. Vraag naar de mogelijkheden via e-mail bosma@alpha-advocaten.nl of bel haar rechtstreeks.

Milou Bosma heeft als advocaat ruime ervaring in de civiele (proces) praktijk op het gebied van arbeidsrecht en algemeen contractenrecht.

Lees alles over Arbeidsrecht

Mr. C.T.J. (Roos) Brandsen is sinds 1 maart 2021 onderdeel van het civielrechtelijke team van Alpha Advocaten.

Mr. Brandsen heeft tot 2015 gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heeft daar twee opleidingen afgerond: de master Strafrecht en de master Privaatrecht. Gedurende en na haar studie heeft zij binnen beide rechtsgebieden internationaal werkervaring opgedaan bij zowel advocatenkantoren als het Openbaar Ministerie.

Uiteindelijk heeft mr. Brandsen geconcludeerd dat haar hart daar ligt waar zij mensen kan helpen en dat is de advocatuur gebleken. De afgelopen vijf jaren heeft zij zich dan ook ingezet voor particulieren en ondernemingen, waarbij zij zich met name heeft gericht op aansprakelijkheidskwesties. Daarnaast heeft zij ruime ervaring opgedaan binnen het verzekeringsrecht, het vastgoedrecht en het algemeen verbintenissenrecht. Zoekt u voor uzelf of uw onderneming een advocaat binnen (één van) deze rechtsgebieden of vraagt u zich af of uw kwestie hieronder valt? Dan helpt mr. Brandsen u graag op weg.

 

Lees alles over Aansprakelijkheid, Bouwrecht en Huurrecht

Mr D.M. (Demi) Moes heeft aan de Universiteit van Utrecht haar opleiding Rechtsgeleerdheid met succes afgerond. Voordat zij als advocaat bij Alpha Advocaten in dienst trad heeft Demi werkervaring opgedaan buiten de advocatuur. Zo heeft zij enige tijd gewerkt bij het Pieter Baan Centrum en Slachtofferhulp Nederland.
Demi Moes heeft als advocaat in de zaak altijd oog voor de cliënt en diens of haar positie in het proces. Gedurende haar rechtsbijstand zoekt Demi altijd naar het verhaal en de persoonlijke omstandigheden van de cliënt. Daarnaast doorgrondt zij het dossier en heeft zij ook op zitting voor u als advocaat een actieve proceshouding. Op die manier haalt zij het onderste uit de kan bij al haar zaken.
De praktijk van Demi Moes richt zich op het strafrecht en het bestuursrecht. Zij specialiseert zich met name in rijbewijszaken, witwas- en fraudefeiten, maar heeft daarnaast ook brede kennis van alle overige strafbare feiten. Bovendien heeft zij een aantoonbare ervaring en affiniteit met het bestuursrecht, waardoor zij u ook bij conflicten met de overheid kan bijstaan.
Of het nu gaat om een scherp advies of een sterke verdediging; bij Demi Moes bent u in goede handen.

strafrecht

Wij zijn specialisten

Bekijk hoe wij je kunnen helpen