mr. Milou Bosma

Mr. M. (Milou) Bosma is in 2014 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam met Privaatrecht als afstudeerrichting. Zowel tijdens als na haar studie deed zij werkervaring op bij diverse advocatenkantoren in binnen- en buitenland. De advocatuur is haar grootste passie en sinds 2018 is zij als advocaat werkzaam bij Alpha Advocaten binnen de sectie civielrecht en arbeidsrecht.

Milou Bosma is nuchter, oplossingsgericht en heeft een standvastig oog voor de belangen van de ondernemer als werkgever. Een van haar sterkste punten is het persoonlijk contact met cliënten, waarbij open gesprekken, transparantie en wederzijds vertrouwen de boventoon voeren. Het resultaat is uiteindelijk wat telt en zij rust dan ook niet voor zij u heeft kunnen bijstaan om samen tot het maximale resultaat te komen.

Indien er voor werkgever en werknemer een vaststellingsovereenkomst moet worden opgesteld of er een VSO-check moet plaatsvinden, bent u bij mr Milou Bosma aan het juiste adres. Vraag naar de mogelijkheden via e-mail bosma@alpha-advocaten.nl of bel haar rechtstreeks.

Milou Bosma heeft als advocaat ruime ervaring in de civiele (proces) praktijk op het gebied van arbeidsrecht en algemeen contractenrecht.

Wij zijn specialisten

Bekijk hoe wij je kunnen helpen