Uw Advocaten.

Bij Alpha Advocaten kunt u terecht voor een resultaatgerichte aanpak op de gebieden van Strafrecht, Contractenrecht (MKB, arbeidsrecht, huurrecht en vastgoed) en Familierecht (echtscheiding, alimentatie, omgangsregelingen). Alpha Advocaten is altijd in de buurt: u vindt onze kantoren in Almere en op Texel, bovendien zijn wij op locatie beschikbaar in Amsterdam en de rest van Nederland.

Maak kennis met onze advocaten

Tarieven

Uiteraard werken wij op basis van ons uurtarief (€165,00 tot €250,00 ex btw), maar wij werken ook met ProDeo of vaste prijsafspraak*.

Er is altijd een optie die het beste bij uw situatie past.

*Vraag naar de voorwaarden

Alpha Actueel.

Alpha Advocaten is volop actief in de media. Hier vindt u de laatste columns, blogs en video’s van Alpha Advocaten.

Neem contact op
16/03/2020

Heeft u legal vragen over Corona en de gevolgen voor uw onderneming?

Heeft u vragen over de juridische gevolgen van de Corona-crisis of de getroffen maatregelen? Stelt u deze gerust aan één van onze advocaten. Wij verwachten dat de grootste gevolgen voor u in het arbeidsrecht zullen plaatsvinden. Hiervoor kent de overheid [Lees verder]

Lees verder
03/04/2020

De Eilandadvocaat en een nieuw begin

Vanaf deze maand mag ik iedere maand een column schrijven uit mijn praktijk als Eilandadvocaat. Inmiddels ben ik ruim twintig jaar geleden beëdigd en dan kijk je terug op vele dossiers en minstens zoveel verhalen. Juist de zaken van de [Lees verder]

Lees verder

Mr Roos claimt rijbewijs terug.

Rijbewijszaken en overtredingen in het verkeer zijn aan de orde van de dag. De overheid controleert steeds meer op snelheid en alcohol in het verkeer. Moet u voorkomen of is uw rijbewijs ingevorderd, dan bent u bij Alpha Advocaten aan het juiste adres.

Bekijk video
Meer nieuws