Onze rechtsgebieden

Strafrecht

Alpha Advocaten biedt u gespecialiseerde advocaten op alle gebieden van het strafrecht, inclusief het bijstaan van slachtoffers als benadeelde partij. Onze expertise bevindt zich van drugszaken, verkeersovertredingen, geweld, doodslag en moordzaken tot (zware) vermogensdelicten en alle overige denkbare strafzaken. Wij hebben aantoonbare ervaring, met de verdediging betreffende fiscale-, vastgoed- en beleggingsfraude, alsmede met betrekking tot de verdenking van deelname en leidinggeven aan een criminele organisatie. Doordat wij ons breed specialiseren binnen het strafrecht kunt u bij ons terecht voor zaken die dienen bij de Politierechter, maar ook bij de Meervoudige Strafkamer of de Kinderrechter. Tevens komen wij voor u op in Hoger Beroep bij het Gerechtshof of in Cassatie bij de Hoge Raad. Verder weten wij de weg als het gaat om gespecialiseerde procedures zoals Uitlevering en Overlevering en TBS. Bovendien worden de talen Nederlands, Engels en Frans (mr G.I. Roos) door deze strafrechtadvocaten vloeiend gesproken.

Lees hoe u wordt bijgestaan door Alpha Advocaten

Contractenrecht

Wij verlenen rechtsbijstand binnen het Contractenrecht, Arbeidsrecht, Huurrecht en Vastgoed. Ook waar deze rechtsgebieden het Bestuursrecht raken treden wij namens u op. Tevens hebben wij ruime expertise binnen het MKB (waaronder Horeca- en Retail) en weten wij als geen ander wat er binnen deze sector kan spelen en waar u rekening mee moet houden.

Lees hoe u wordt bijgestaan door Alpha Advocaten

Familierecht

Echtscheiding, alimentatie en omgangsregelingen en alles er tussen in. Het komt voor in de beste families en uiteraard wilt u het goed geregeld hebben. Waarom dan met minder genoegen nemen? Kies voor rechtshulp op maat, kies voor Alpha Advocaten.

Als u een (echtscheidings-) verzoekschrift van uw ex-partner hebt ontvangen, als u zelf een procedure wenst op te starten of als u geïnformeerd wenst te worden over alle mogelijkheden binnen het familierecht, kunt u een afspraak maken met een familierecht-advocaat van Alpha Advocaten. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar ook dat stukje emotionele bijstand hebben we in huis. Samen voor het beste resultaat.

Ook voor adviezen en rechtsbijstand inzake ondertoezichtstelling (OTS) en uithuisplaatsing (UHP) van minderjarigen.

Lees hoe u wordt bijgestaan door Alpha Advocaten

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Neem contact met ons op