Onze rechtsgebieden

Vastgoed en Huurrecht

Als legal professionals verlenen wij juridisch advies op het gebied van Huurrecht, Bestuursrecht en Vastgoed. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van verhuur en aansprakelijkheid van vastgoed en weten als geen ander wat er voor u kan spelen en waar u rekening mee moet houden. Alpha Advocaten is uw Legal Council en wij streven naar een lange termijn relatie, waarbij u verzekerd bent van direct en goed juridisch advies.

Lees hoe u wordt bijgestaan door Alpha Advocaten

Contract en Recht

Als Problem Solvers verlenen wij juridisch advies op de gebieden van Vastgoed en Contracten. Denk hierbij aan Huurrecht, Bestuursrecht en Vastgoed. Wij hebben ruime ervaring met ondernemers en met vastgoed en weten als geen ander wat er voor u kan spelen en waar u rekening mee moet houden. Alpha Advocaten is uw Legal Council en wij streven naar een lange termijn relatie, waarbij u verzekerd bent van direct en goed juridisch advies.

Lees hoe u wordt bijgestaan door Alpha Advocaten

Aansprakelijkheid en Recht

Als Problem Solvers verlenen wij aan ondernemers juridisch advies op het gebied van Aansprakelijkheidsrecht en Bouwrecht. Wij hebben ruime ervaring met ondernemers en weten als geen ander wat er voor u kan spelen en waar u rekening mee moet houden. Alpha Advocaten is uw Legal Council en wij streven naar een lange termijn relatie, waarbij u verzekerd bent van direct en goed juridisch advies.

Lees hoe u wordt bijgestaan door Alpha Advocaten

Echtscheiding en Alimentatie

Voor Echtscheiding, Alimentatie en Omgangsregelingen en alles er tussen in als u een (echtscheidings-) verzoekschrift van uw ex-partner hebt ontvangen, als u zelf een procedure wenst op te starten of als u geïnformeerd wenst te worden over alle mogelijkheden binnen het familierecht. In dat geval kunt u een afspraak maken met een familierecht-advocaat van Alpha Advocaten. Ook voor adviezen en rechtsbijstand inzake ondertoezichtstelling (OTS) en uithuisplaatsing (UHP) van minderjarigen.

Lees hoe u wordt bijgestaan door Alpha Advocaten

Arbeidsrecht

De advocaten van Alpha Advocaten hebben brede kennis en ervaring binnen het arbeidsrecht. Zij kunnen u zowel bijstaan in het adviserende voortraject bij het opstellen en/of controleren van overeenkomsten als bij het procederen in onder meer ontslagzaken, loonvorderingen en het concurrentie- en/of relatiebeding bij uitdiensttreding. Laat uw VSO checken bij einde dienstverband. Omdat Alpha Advocaten zowel de werkgever als de werknemer bijstaat, zijn onze arbeidsrecht advocaten in staat vanuit beide perspectieven het beste advies te verstrekken en samen met u te zoeken naar de meest efficiënte oplossing. 

Arbeidsrecht en VSO

Strafrecht en Rijbewijszaken

Is uw rijbewijs ingenomen? Alpha Advocaten biedt u gespecialiseerde advocaten op het gebied van het strafrecht, inclusief het bijstaan van slachtoffers als benadeelde partij. Onze expertise bevindt zich met name binnen complexe zaken betreffende overtreding van de Wegenverkeerswet, Opiumwet, Fraude en Vermogensdelicten. Wij hebben aantoonbare ervaring inzake fiscale-, vastgoed- en beleggingsfraude. Verder weten wij de weg als het gaat om gespecialiseerde procedures zoals Uitlevering en Overlevering en overig internationaal strafrecht. De talen Nederlands, Engels en Frans worden door mr G.I. Roos vloeiend gesproken.

Lees hoe u wordt bijgestaan door Alpha Advocaten

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Neem contact met ons op